November 8

Steg 5 Tilbehør

0  comments

Smykkeskrin


En opprydding i tilbehørsamlingen. 

Dette blir gøy!

I går tok vi en ærlig kikk på liv/drømmer forholdet når det gjelder klærne våre. I dag utfordrer jeg deg til å gjøre det samme med tilbehør.

Smykker: Har du nok smykker til å friske opp antrekkene dine? Det er viktig å ha nok tilbehør for overkroppen, nå som vi alle er mye mer på Teams og Zoom møter er det viktig å ha et utvalg halssmykker til å pynte favorittgenserene med. Samme med skjerf, helt utrolig hvordan det rette skjerfet løfter hele uttrykket.

Aller, har du for mange? Hvis smykkeskuffen flyter over så du har trøbbel med å velge deg et halssmykke eller ørepynt raskt, eller du ender opp med å bruke de samme om igjen og om igjen fordi de andre er fullstendig kaos?

Dette er den perfekte tiden til å gå gjennom og se på hver av smykkene og tenke. Hvilken genser eller skjorte vil denne passe med? Hvis du egentlig ikke er fristet til å bruke det med noen v klærne, er det kanskje på tide å legge dette smykket til side for ei stund.

Legg de i en eske. Legg de gjerne lagvis med noen servietter mellom eller i hver sin lynlås-pose, så de ikke floker seg.

Når du har gått gjennom alt, har du framme bare de halssmykkene og øreringene som faktisk passer med det du faktisk bruker. Du trenger ikke å kvitte deg med resten, ha de liggende for når garderoben din endrer seg, da kan du dukke ned i skattekisten og fornye din daglige kolleksjon av tilbehør. Det er virkelig forfriskende å gå gjennom smykkeskrinet på denne måten fra tid til annen.

Den samme evalueringen kan du gjøre for annet tilbehør. Et kritisk blikk på situasjonen er sikkert ikke dumt. Går du ikke ut så mye som du pleide? Legg festveskene fint vekk i en eske, så blir det gøy å ta de fram når det igjen er tid for sånt. Ha bare framme de som du faktisk bruker for tiden.

Sko: Samme prioriteringen gjelder. Har du riktige sko for dine daglige aktiviteter? Hvis ikke, gå og kjøp nye sko, og pakk vekk de som bare minner deg om aktiviteter som du ikke holder på med nå om dagen. Du kan alltid ta de fram igjen seinere!

Klikk HER for å komme videre til neste steg!


Tags


You may also like

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Get in touch

Name*
Email*
Message
0 of 350
>