Steg 4 Din livsstil er din - Fargeporten

Steg 4 Din livsstil er din

Passer garderoben din med livet du faktisk lever?

I dag har jeg et spørsmål til deg. Eller egentlig to spørsmål. 1. Hva slags livsstil har du? 2. Hva slags klær passer med den livsstilen?

Så når du har tenkt gjennom dette, går vi videre til å se på klærne og tilbehøret du har. Reflekterer disse den livsstilen du faktisk fører, eller har du en hemmelig drøm og handler klær og tilbehør for den drømmen i stedet for (eller i tillegg til) å bruke penger på klær som du faktisk trenger daglig?

I mitt liv og i kontakt med klienter er jeg overveldet over hvor mange drømmer som ligger begravet innimellom kjoler og i skoesker. Mye av vår shopping gjøres ikke for det livet vi lever, men for et liv vi drømmer om å leve.

Så dagens utfordring er å ta en grundig titt på hvordan du faktisk fyller dagene, og så i lys av det, vurder din samling med klær og tilbehør. Passer det i hop? Eller shopper du for en annen deg? Hva trenger å forandres?

For min egen del var det lettere å begynne å fokusere på gode spasersko, ullskjørt og flotte varme strømpebukser enn å få invitasjoner til selskap hvor jeg kunne få bruk for høye hæler og festkjoler.

Hvordan er det med deg?

Klikk HER for å komme videre til neste steg!

Jorunn Hernes

Jorunn er fargeanalysekonsulent og kan hjelpe deg med å finne din fargetone. Da har du et redskap du kan bruke resten av livet, til å framstå frisk og opplagt, profesjonell og autentisk uten stress.

>