Steg 1 Gullhårmetoden - Fargeporten

Steg 1 Gullhårmetoden

Behold den i riktig størrelse

Photo by Tom Crew on Unsplash

Det handler om å legge vekk alt som ikke er i rett størrelse.

Er du mellom graviditeter og har klær I forskjellig størrelser liggende klar for å bruke I de forskjellige størrelsene kroppen går gjennom før og etter babyen er født? Vi vet at kroppen tar tid for å gå tilbake til den størrelsen du var før du var gravid, og i noen tilfeller skjer det aldri, men vi håper. Så det er helt naturlig å ha forskjellige størrelser klær tilgjengelig.

Har du et klesskap fullt av aspirasjoner om å komme deg tilbake til en mindre størrelse igjen? For de fleste av oss er det sånn at vi opplever en viss forskjell i forbrenningen og medfølgende vektøkning med årene.

Klesskapet ditt er kanskje en stadig påminning om størrelsen du en gang var og du har et stille håp om å passe inn i de klærne igjen. Å kvitte seg med den buksa blir liksom et signal om at du har gitt opp. 

Og sko! Har du lagt merke til at de finskoene som føltes (nesten) komfortable liksom er blitt litt trangere? Jeg er usikker på om det er fordi føttene mine er blitt feitere eller fordi jeg er mer kresen på trange sko, men det er virkelig en greie.

Så dagens utfordring er å ta en ærlig sortering av klærne, etter størrelse.

Jeg sier ikke at du skal gi vekk alt som ikke passer, men hva med å ta en «Gullhår og de tre bjørnene» og sortere alt i tre kategorier: For trang, for stor, og akkurat passe?

Så bretter du fint sammen de klærne som er for store og legger de i en eske som du merker med tusj, og gjør det samme med de klærne som er for små. Og så setter du de to eskene et lurt sted, og kan ta de fram igjen når du blir gravid igjen og trenger en størrelse eller to større klær igjen, eller har tatt av de kiloene slik at du kanskje kan prøve de buksene igjen.

Det er ingen grunn til å ha hengende klær som ikke passer. Jeg vedder på at du vil føle en enorm lettelse når du bare ser klær som passer når du åpner klesskapet og kommodeskuffene. Og fordi du ikke ga de vekk, er de fremdeles tilgjengelige, bare ikke helt i syninga hele tiden.

Klikk HER for å komme videre til neste steg!

Jorunn Hernes

Jorunn er fargeanalysekonsulent og kan hjelpe deg med å finne din fargetone. Da har du et redskap du kan bruke resten av livet, til å framstå frisk og opplagt, profesjonell og autentisk uten stress.

>