Gjør noe med det du allerede har! - Fargeporten

Gjør noe med det du allerede har!

Sortere klær

Photo by Sarah Brown on Unsplash

Sju steg mot en garderobe som fungerer

Jeg overhørte en samtale mellom to damer som snakket om at de nesten ikke kjøper klær for tiden, fordi de ikke går ut, nå for tiden er de mest hjemme. Og jeg tenkte «Bra for oss» fordi jeg regner meg selv med i denne gruppen.

Men så tenkte jeg videre på at denne spesielle tiden er en god anledning til å bruke hjemmetiden til å gå gjennom garderoben og få det aller meste ut av klær som du allerede har fra før, ikke sant?

Min jobb er å hjelpe folk å bruke farger som får de til å se friske og opplagte ut. Litt sånn som en personlig trener, men med farge. Og i tillegg til det, så hjelper jeg folk å finne sin stil og sette sammen en samling klær som virkelig fungerer.

Jeg har troen på enkelhet, når det gjelder å velge farger når du handler, og også når det gjelder å sette sammen en garderobe som gjør at det er enkelt å kle seg som seg selv, skjønner du hva jeg mener?

Så nå har jeg satt sammen en serie med utfordringer for deg.

Hver utfordring er å hjelpe deg å gjøre en forandring, enten med garderoben eller med din innstilling, for å gjøre din garderobe enkel å bruke og en glede å kle seg i.

Klikk HER for å komme videre til resten av serien!

Jorunn Hernes

Jorunn er fargeanalysekonsulent og kan hjelpe deg med å finne din fargetone. Da har du et redskap du kan bruke resten av livet, til å framstå frisk og opplagt, profesjonell og autentisk uten stress.

>