November 8

Steg 7 Den store snuoperasjonen

0  comments

brooch penguin with diamonds isolated on white

Gjør din “guilty pleasure” til din signatur!

Har du en «guilty pleasure» når det gjelder garderoben din?

Sko? Håndvesker? Store flotte smykker? Japanske Mange T-skjorter? Pingvin brosjer?

Her er et forslag:

Ikke ha dårlig samvittighet. Dagens utfordring er å ta din «guilty pleasure» og gjøre den om til din egen, spesielle signatur.

Det fins ingen helt som deg i denne verden.

Hvis du kan matche forskjellige håndvesker til ulike antrekk, gjør det!

Hvis pingvinbrosjer er det som gjør det glad når du ser deg selv i speilet, bruk de!

Hvis du har en samling med spesielle, store halssmykker, bær de!

Her er hvordan du gjør det med stil:

1. Hold de andre elementene i antrekket litt mer nedtonet.

Det som ofte dreper et signatur-element er at det har konkurranse fra alle mulige andre elementer i antrekket. Blikket hopper fra den ene tingen til den andre, og alt for raskt vender de blikket vekk bare for at det får hvile. Og du har mistet oppmerksomheten deres.

I bildet nedenfor ser du to antrekk, begge med et skikkelig flott signatursmykke. I eksempelet til venstre får smykket komme mer til sin rett fordi de andre elementene i antrekket har et litt mer nedtonet preg. I antrekket til høyre er det veldig mye som foregår på en gang, selv om alle elementene er flotte i seg selv, slår de hverandre i hjel.

Mismatch

2. Hold deg innenfor din Fargetone palett.

Hvis du samler på håndvesker, så la de være i farger som harmonerer med din Fargetone. På den måten vil de se nydelige ut, uansett hvilke plagg du bruker de sammen med, fordi de henger sammen fargemessig.

Husk på gårsdagens utfordring, om å velge hvordan vi bruker penger. Å bruke penger uten dårlig samvittighet er kjempefint, hvis vi gjør det med penger som er til overs etter at de nødvendige utgiftene er tatt hånd om.

Når det er sagt, la ingen i hele verden fortelle deg at det er dumt eller ekstravagant å ha en kjempestor samling med tilbehør som gir deg glede! Hvis det gjør deg glad å ha 14 forskjellige japanske Manga T-skjorter i garderoben din, så kjøper du de beste japanske Manga T-skjorter som din bevisste pengebruk tillater, og velg de som harmoniserer med din Fargetone.

Dette var den siste av garderobeutfordringene i denne serien, jeg håper du har hatt nytte og glede av disse små stegene mot en funksjonell og fantastisk garderobe!

...og hvis du trenger enda litt mer inspirasjon til å komme videre, har jeg mulighet til å hjelpe deg. Se HER!


Tags


You may also like

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Get in touch

Name*
Email*
Message
0 of 350
>