March 13

MINE 3 FAVORITTBØKER OM MINIMALISME

2  comments

En leseliste om minimalisme bør være kort.

Så her er mine tre favorittbøker om dette temaet, de bøkene om minimalisme som har hatt mest innflytelse på livet mitt. 

SOULFUL SIMPLICITY
av Courtney Carver
Hvis du skal lese bare én bok om minimalisme, les denne. Courtney’s blogg Be More With Less har vært favorittplassen min for å hente inspirasjon til å forenkle livet mitt, og boken hennes leverer samme slags livsvisdom. En bok a lese mer enn en gang.

Courtney Carver har også startet Project 333, en utfordring til å leve med  33 plagg i garderoben i 3 måneder om gangen. En kjekk øvelse, og verdt å prøve. Du vil bli forbauset over at denne prosessen forvandler mer enn garderoben din. 

The year of less

THE YEAR OF LESS How I stopped shopping, gave away all my belongings and discovered life is worth more than anything you can buy in a store
av Cait Flanders

En skånselløs ærlig og ydmyk beretning om forfatterens prosess. Cait har hatt en blogg om sin vei fra gjeldsslave til gjeldsfri, og boken er om hennes beslutning om å slutte å shoppe. Verdt å lese selv om du ikke strever med kredittkortgjeld. Den lærte i alle fall med en ting eller to om måten jeg bruker shopping til å belønne meg selv og til å døyve vanskelige følelser. 

THE LIFE CHANGING MAGIC OF TIDYING UP: The Japanese way of decluttering and organizing
av Marie Kondo

Du kjenner kanskje KonMari metoden fra Netflix serien om Marie Kondo, men som i så mange andre tilfeller: boken er bedre. ​

Marie Kondo har en helt spesiell metode for å rydde opp hele huset, en gang for alle, og hennes filosofi er at vi skal gi slipp på eiendeler som ikke tenner en gnist av glede når vi holder på de. 

Dette er ikke en sponset artikkel. Jeg får ikke betalt for å fremme disse bøkene, jeg ønsker bare å dele de med deg fordi de har betydd mye for meg. Jeg håper du vil ha like stor glede og nytte av å lese de! 

Fortell hva du syns i kommentarfeltet under, og fortell gjerne om dine favorittbøker, enten de er om minimalisme eller andre emner.  


Tags


You may also like

 • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

  Get in touch

  Name*
  Email*
  Message
  0 of 350
  >