Kjernegarderobe for en Frisk Vår - Fargeporten

Kjernegarderobe for en Frisk Vår

En kjernegarderobe til å bygge videre på

Fargesterk og energisk

Frisk Vår er en fargetone som er helt tydelig en fargesterk og energisk Vår, men som har en del Vinter i seg også. Det resulterer i en klarhet i fargene og litt ekstra drama i kontrastene.

Frisk Vår tåler litt svart, men bør helst ikke la svart være det dominerende elementet i et mønster.

Mønster

Alle tre Vår fargetonene tar seg fantastisk ut i mønster, og bør bruke mønster og mange farger i kombinasjon så mye som de har lyst til!

Kjernegarderobe

En kjernegarderobe kan være selvstendig og brukes alene, som for eksempel når du setter sammen en kjernegarderobe for å pakke kofferten til en feriereise. En kjernegarderobe kan også være kjernen i din garderobe, de få tidløse plagg av høy kvalitet som du bruker hele tiden, over mange år og årstider, og kombinerer med forskjellige andre plagg over tid.

Denne kjernegarderoben har jeg laget for Vilde, en ung dame som er Frisk Vår (Bright Spring), og som liker skjørt og kjoler og bukser med høyt liv.

Hva syns du? La meg få høre fra deg, legg gjerne igjen en kommentar under artikkelen når du har sett videoen!

Jorunn Hernes

Jorunn er fargeanalysekonsulent og kan hjelpe deg med å finne din fargetone. Da har du et redskap du kan bruke resten av livet, til å framstå frisk og opplagt, profesjonell og autentisk uten stress.

  • Åse says:

    Så flott en garderobe og nydelige farger😊Du er så inspirerende Jorunn👍🏻 Kunnskapen du gir oss er nyttig😁

  • Charlotte Baldur says:

    Jeg er selv Bright Spring, så det var skønt at se dine inspirerende forslag til en kernegarderobe (jeg ved faktisk ikke, om vi har en betegnelse for det på dansk?). Jeg er selv tilbageholdende med at mixe forskellige mønstre, så jeg ville nok udskifte lidt af det, hvis det var til mig selv. =) Men jeg elsker mønstre – særligt blomster. Så tak for videoen! <3

    • Det var kjekt at du fant denne blog artikkelen Charlotte, siden du er en Bright Spring. På norsk har jeg valgt å kalle den Frisk Vår. Og det er ikke alle Frisk Vår som er like komfortable med å bruke mønster. Jeg tror det kommer av at Frisk Vår har en del Vinter i seg, og noen Frisk Vår kvinner vil kanskje trives best når de bruker mest ensfargete klær og så kanskje en og annen mønstret topp eller kjole. Men det viktigste er at du bruker dine FARGER!

  • >