Frisk Vår kjernegarderobe - Fargeporten

Frisk Vår kjernegarderobe

Frisk Vår kan velte seg i glade farger og ville mønster. Varme, friske farger, striper, blomstrete, abstrakt, masse energi og bevegelse. 

Basisfarger: Frisk Vår kan bruke litt svart, gjerne som en del av et mønster, og kan også bruke ensfarget svart hvis det er langt vekk fra ansiktet, sånn som bukser eller shorts, men i denne kjernegarderoben har jeg valgt å holde meg helt unna svart. 

Jeg har linket hvert plagg til nettbutikken der jeg fant de (den norske Zalando nettbutikken). Jeg har ingen avtale med Zalando, men det er en grei nettbutikk med godt utvalg, og jeg vet at mange av leserne gjerne vil vite hvor de kan få tak i plaggene som jeg viser til.

Bright orange cardigan
Brown pants with white print pattern
White skirt with abstract pattern

Jeg bruker alltid 1-2-3-4 formelen som et utgangspunkt når jeg setter sammen en kjernegarderobe.

Basisplaggene

1 cardigan
2 underdeler (et skjørt, et par bukser)

Basisplaggene kan være i nøytrale basisfarger, men kan også være i andre farger. Jeg har valgt en varm frisk orange cardigan og et fresh skjørt fordi Frisk Vår trenger farger og bevegelse.

Yellow long sleeve top
Green T-shirt
Bright purple top
De 3 toppene

Her har jeg valgt en gul langermet og to kortermet/ermeløs topper (bra for å bruke lagvis).

Alle disse kan bli brukt sammen med begge underdelene og den orange jakken, og bli brukt til å skape helt ulike antrekk. 

Tilbehør

Et fantastisk Frisk Vår smykke med bevegelse på grunn av de morsomme duskene, et skjerf og noen friske grønne sandaler. Jeg la også til en utrolig flott jakke fra Desigual, et plagg med "wow"-faktor som jeg ikke kunne motstå fristelsen til å legge inn i denne kjernegarderoben for Frisk Vår. Den vil være et virkelig godt tillegg til en kjernegarderobe for Frisk Vår. 

Orange tassel necklace
Bright orange and white scarf
Green sandals
Desigual multicolour bomber jacket

Ha en riktig frisk vår, alle dere flotte Frisk Vår damer!

Hvor mange forskjellige antrekk greier du å sette sammen med denne kjernegareroben?

Jorunn Hernes

Jorunn er fargeanalysekonsulent og kan hjelpe deg med å finne din fargetone. Da har du et redskap du kan bruke resten av livet, til å framstå frisk og opplagt, profesjonell og autentisk uten stress.

>