Vi har alle en uniform.

Du vet sikkert hva jeg snakker om.

Din "uniform" er det du kler deg i gang på gang, en foretrukken formel, den sammensetningen av plagg som du føler deg mest hjemme i, som du tar på deg når du ikke tenker på hva du skal ha på deg, når du er på autopilot.

Tenk deg om.

Hva hadde du på deg i uka som gikk?

Var det et mønster som gjentok seg?

Er det jeans og genser som er din uniform?

Har du fem forskjellige rette, smale, svarte bukser i skapet ditt? Og tre nesten identiske gensere som du bruker om igjen og om igjen, selv om du har mange fine bluser og skjorter i skapet som bare henger der og ikke blir brukt?

Det er ganske mange kjendiser som holder seg til en uniform. Steve Jobs var et eksempel på det, han hadde skapet fullt av jeans og svarte gensere, og gikk i det hele tiden. Her er noen flere eksempler på kjendiser som har en foretrukken formel for sine antrekk som vi kan kalle for deres uniform:

Carolina Herrera - smalt skjørt, hvit skjorte og spisse sko

Victoria Beckham - smale bukser og lang jakke

Rebecca Minkoff - motorsykkeljakke og jeans

Donna Karan - helsvarte antrekk med boots og stort halssmykke

Det jeg vil fram til er at det er helt greit. 

Jeg vil faktisk at du skal dyrke fram den eller de uniformene som du føler deg mest komfortabel i, og raffinere disse til de er helt i tråd med din drømmestil og fullstendig skreddersydd til de aktivitetene som fyller livet ditt.

Det er bedre å ha tre gode jeans som passer perfekt og fem gensere som er av god kvalitet og faktisk blir brukt, enn at du har skapet fullt av skjørt og bluser som bare henger der og gir deg dårlig samvittighet når du ser på de.

Eksempel på en uniform. 


I dette klesskapet er det smalt skjørt og genser som er det vanligste valget.

Eksempel på en uniform. 


En ganske vanlig uniform, jeans og T-skjorte.


Kjenner du deg igjen?

Eksempel på en uniform. 


Denne damen foretrekker vide, komfortable bukser, tøffe sko og bluse eller genser som henger løst utenpå.

En uniform består av en type underdel, en type overdel, en spesiell type sko kanskje, og i noen tilfeller et ekstra lag (skjorte, genser eller cardigan), og gjerne en foretrukken type tilbehør. Er det belter som er din signatur? Eller halssmykke? Eller er du ørepynt-tilhenger?

Uansett hva din formel eller uniform er, kan du bruke denne kunnskapen når du planlegger dine kapselgarderober. I kapselgarderobekurset får du hjelp og redskaper til å finne din stil, avdekke dine uniformer, kartlegge dine dager og uker, velge fargepalett og planlegge kapselgarderober.

Hvis du er nysgjerrig på å utforske din egen stil, kan du få hjelp til det! Hver måned sendere jeg ut e-post med et tips.
Kort og godt.
Og helt gratis.

Bestill her:


>