Online Fargeanalyse?

Antagelig det spørsmålet jeg får oftest er 

«Tilbyr du online fargeanalyse?» 

Og når jeg tenker på det, er det ikke så unaturlig. Norge er et langstrakt land og Fitjar ligger ikke i de mest sentrale strøk. Det å bo i storslagen natur med fred og frihet og å ha den mest fantastiske kyststripe rett utenfor er fantastisk, men har noen ulemper når det gjelder logistikk. 

Så selv om det på ingen måte er umulig å reise hit, hadde det unektelig vært fristende å kunne tilby denne grundige sciART fargeanalysen til deg uten at du må forlate ditt lune hi. Jeg får i alle fall mange henvendelser fra folk som håper at jeg kan hjelpe de å finne sin Fargetone, ved hjelp av en video konsultasjon eller bilder, men det kan jeg altså ikke tilby.

Men hvorfor ikke det, da?

Jeg kan simpelthen ikke stole på at vi ville komme fram til et pålitelig resultat. 

Jeg stoler ikke på digitale bilder

Digitale bilder er helt greie når det gjelder illustrasjoner, men ikke nøyaktige nok til å gjennomføre en fargeanalyse, i alle fall ville ikke jeg kunne stå 100% bak resultatet hvis jeg skulle prøve meg på det. 

Skjermbilder er sånn ymse når det gjelder hvordan de gjengir farger. Lysforhold forandrer seg, og bakgrunn er ulik fra bilde til bilde. 

En skikkelig sciART fargeanalyse bruker spesielle lyskastere for å sikre at hver eneste kunde får et likt, helt nøytralt lys, og jeg står bak deg og har på meg en utrolig stygg men helt nøytral grå frakk, for å sikre at bakgrunnen er nøytral og lik for hver kunde.

De kalibrerte standardiserte draperingene er mitt viktigste verktøy

Draperingene (tekstilene som vi bruker i fargeanalyse) som vi bruker er standardiserte og spesielt utvalgt til å presse fram reaksjoner i huden din, og vi studerer disse endringene på nært hold, en situasjon vi ikke kan gjenskape på en videosamtale.

Vi bruker også en standardisert framgangsmåte med disse draperingene for å sikre at hver fargeanalyse følger de samme stringente krav til høy kvalitet.

Du og jeg i samme rom 

Og det viktigste med en personlig sciART fargeanalyse er at du og jeg er i samme rom på samme tid og vi ser de samme endringene. Du får et helt eget eierskap til din Fargetone når du har gått gjennom prosessen sammen med meg. 

Du ser det selv, med egne øyne

Jeg forklarer for deg hva jeg ser etter, slik at du kan legge merke til disse endringene når de skjer, og sammen analyserer vi oss fram til din beste Fargetone, og vi eliminerer de andre. Og du har selv sett hva som skjer med huden din under de Fargetonene som vi etter hvert legger vekk, slik at du forstår hvorfor den ene er bedre enn den andre, for du har sett det med egne øyne. Det er ingen online opplevelse som kan komme i nærheten av dette!

Helt konkret - hvordan du bruker din Fargetone

Du får også en helt spesiell opplevelse med Luksusdraperingene som vi tar fram helt til slutt, når vi vet din Fargetone, og vi går gjennom en rekke forskjellige fargemuligheter, en etter en, og snakker om hvordan du helt konkret kan bruke disse i din personlige garderobe, eventuelt hvilke du kan velge når du skal gjøre spesielle innkjøp, som neste års vinterkåpe eller kjolen til bryllupet du er invitert i til sommeren, eller andre spesielle tema du ønsker å ta opp under fargeanalysen.

Du lærer å bruke fargeviften din

Det er også veldig viktig når vi sitter etterpå og går gjennom en bunke av dine egne klær som du har tatt med deg, og du kan øve deg på å bruke fargeviften din på dine egne klær, og få en tjuvstart på å justere garderoben din i henhold til din nye kunnskap om Fargetonen du er, og lære hvordan du skal vurdere om et nytt plagg er verdt å investere i.

Hver fargevifte har eksempler på alle de ulike variantene av farger som er riktig for deg, og også eksempler på de beste nøytrale fargene.

Fargetonen din endrer seg ikke gjennom livet - en fargeanalyse er en engangsinvestering

Kunnskapen om hvilke farger du ser fantastisk ut i og hvilke typer farger du bør absolutt unngå og evnen til å kunne raskt kjenne igjen dine beste farger når du går gjennom en butikk er en ferdighet du kan bruke resten av livet, for din Fargetone endrer seg ikke selv om du blir gammel.

Spar penger til du kan investere i en ekte sciART personlig fargeanalyse

Det er vel verdt å investere den tiden det tar å spare til og glede deg til en sciART personlig fargeanalyse.

Jeg tilbyr personlig fargeanalyse i mitt fargestudio i Fitjar (to timer sør for Bergen), noen ganger også i Oslo, og en og annen gang i London. Les mer HER

>