Kaos i klesskapet? Tom for idéer? Lei av alt du har av klær?
Bestill garderobeterapi

Ofte trenger vi å se på garderoben med friske øyne. Det er ikke alltid nødvendig å kjøpe noe nytt, kanskje trenger du bare litt inspirasjon og veiledning?

Det trenger ikke være vanskelig å forbedre garderoben din. Noen ganger trenger du bare å snakke gjennom noen muligheter med de klærne du allerede har. Kanskje er det nok å bare få sortert litt, i hodet ditt og i klesskapet?

For mye?

Med meg som veileder kan du få en oversikt over hva du kan pakke vekk en stund og hva du kan beholde.

Hva trenger du?

Det er du som bestemmer hva vi skal bruke garderobeterapitimen på. Dine spørsmål som du sender inn på forhånd bestemmer agendaen for timen vår sammen.

For lite?

Kanskje avdekker vi hull i klesutvalget ditt og oppdager én ting du kan kjøpe for å lage spennende antrekk med de klærne du allerede har!

Dette er Garderobeterapi:

Du ser at haugen av klær vokser seg større, uten at det blir noe særlig fler stilige antrekk å velge i. Du føler at du har skapet fullt av ingen ting å ha på deg.

Eller du står ved overgangen til en ny livsfase, du har fått deg ny jobb, du skal på en spennende ferie, du har vært gjennom en traumatisk periode, du har et sterkt ønske om å fornye garderoben din men vet ikke hvor du skal begynne.

Det er din time

Det er du som styrer innholdet, og vi tar utgangspunkt i det du har behov for å rydde opp i akkurat nå.

Ofte er det slett ikke nødvendig å kjøpe noe nytt, men kanskje bare å få noen idéer om andre måter å kombinere de plaggene som du har fra før!

Viktig: Jo tydligere du formulerer dine spørsmål og behov på forhånd, jo mer effektivt kan vi bruke timen vår sammen.

Klar for garderobeterapi? Bestill time nå!

Vi gjør det sånn:

01.

Vi bestemmer en dato og tid som passer

  • Når vi har funnet en tid som passer for oss begge, får du tilsendt en link til vårt møte på Zoom, sammen med en faktura som skal være betalt før timen din.

02.

Du sender inn dine spørsmål på e-post

  • Tenk nøye over hva problemet er og hva du vil ha hjelp til. Jo mer nøyaktig du formulerer behovet ditt, jo mer effektivt kan vi bruke timen din.

03.

Vi snakker sammen om din garderobe

  • Med dine spørsmål som utgangspunkt, bruker vi timen på å lage en konkret plan for din garderobe!
Jorunn Hernes Personal Colour Analyst

Om Jorunn

Jorunn er autorisert Personlig Fargeanalyse konsulent, og har mer enn ti års erfaring med dette. 

Jorunn er også lidenskapelig opptatt av en enkel og funksjonell garderobe, og vil gjerne hjelpe deg gjøre dine klær til noe som gir deg glede i hverdagen, slik at du ikke trenger å løpe ut og kjøpe noe nytt hele tiden.

Jorunn mener at absolutt alle mennesker har mulighet til å bidra med sine unike egenskaper. Og Jorunn vil hjelpe deg å finne ditt unike uttrykk!

Hva koster det?

kr

795

Garderobeterapi 1 time kundepris

spesialpris for deg som har hatt fargeanalyse hos meg

En time som er bare din, hvor vi tar opp spørsmål som du har kommet på etter din fargeanalyse, og spørsmål om klær, tilbehør eller antrekk. Trenger du mer tid, kan du bestille en ny time en annen gang.

kr

895

Garderobeterapi 1 time

Du kan bestille garderobeterapi selv om du ikke har hatt fargeanalyse hos meg tidligere!

En time som er bare din, hvor vi tar opp spørsmål om klær, tilbehør eller antrekk. Trenger du mer tid, kan du bestille en ny time en annen gang.

$

19.99

/mo

Basic

Simple, basic features and instant access to amazing case studies

$

29.99

/mo

Premium

Simpler, faster and more effective, flexible move. Achieve more with a small investment

$

49.99

/mo

Exclusive

The simplest, fastest and most effective, flexible move.

Har du spørsmål? Så klart du har spørsmål. Jeg har svar.

Må jeg vite min Fargetone?

Nei, det går helt fint å bygge en velfungerende garderobe uten å vite din fargetone. Vi fokuserer på de behov som du har, helt uavhengig av hvilken Fargetone du er.

Kan vi finne min Fargetone gjennom garderobeterapi?

Nei, dessverre. Garderobeterapi kan ikke være en erstatning for Fargeanalyse, men er ment som frittstående samtale om hvordan du kan bygge en garderobe som er funksjonell for dine behov.

Kan jeg vise mine klær i samtalen?

Ja, så klart du kan. Det er lurt at du finner fram klærne på forhånd slik at du ikke trenger å bruke tid på det under samtalen. Eller at du rigger deg til med din laptop eller nettbrett der hvor du har klærne dine slik at du har kort vei.

Trenger jeg å være veldig teknisk anlagt?

Du må kunne bruke en datamaskin, laptop eller nettbrett og ha en stabil wi-fi forbindelse, og du må kunne koble deg til Zoom via en lenke som jeg sender til deg. Det er veldig enkelt, og jeg sender deg en veiledning for hvordan du gjør det.

>