FARGEPORTEN KOMMER TIL OSLO 15.-18. april!

En grundig sciART personlig fargeanalyse viser deg hva de rette fargene kan gjøre med gløden i huden, klarheten i øynene og selvtilliten

En sciART fargeanalyse tar fra to til tre timer, hvor vi systematisk går gjennom en rekke steg for å analysere dine farger.

Få bekreftet farger som kler deg (og hvilke farger du bør unngå), og få hjelp til en smartere garderobe!

Når du vet din fargetone sparer du tid og penger.

Farger kan forandre livet ditt

Når du vet hvilke farger du skal bruke og hvordan du skal kombinere de, er du milevis foran de andre

Du våkner opp til en helt annen hverdag 

...fordi du vet at i klesskapet ditt har du bare favorittklær, og uansett hvilken topp og underdel du kombinerer så sitter de som et skudd og ser flott ut sammen. Hva skal du gjøre med all den ekstra tiden om morgenen? Ta en ekstra kopp te, kanskje?

Du har mer selvtillit og blir lagt merke til

...fordi en kvinne som vet fargene sine og hvordan hun skal bruke de, ser strålende ut og blir lagt merke til. Du ser yngre ut. Ikke yngre som "rynkefri-og-glatt-yngre" men som mer opplagt og full av energi.

Du handler klær på en helt annen måte

...fordi du blir aldri mer overtalt til å kjøpe sesongens "it" plagg bare fordi det er på salg. Å nei da. Du vet akkurat hva det er du er på utkikk etter og ber om spesifikk hjelp til å finne akkurat det som er på lista di.

hva koster en ekte sci/art personlig fargeanalyse?
SE OFTE STILTE SPØRSMÅL HER

sciART personlig fargeanalyse er mulig i Oslo!

Datoene for våren 2024 er 15.-18. april og alt er fullbooket for denne gangen. Klikk her for å få beskjed når nye datoer er bestemt!

Forhåndsbetaling er det eneste som sikrer bookingen din. Dersom jeg mot formodning må avbestille, får du tilbake pengene. Dersom du ombestemmer deg, får du ikke pengene tilbake.

Skriv navn og e-post her, så får du beskjed når det er neste datoer for sciART basert Personlig Fargeanalyse i Oslo.

Klesskapet er fullt, overfylt. 
Det tar tid å finne det du ser etter. Og når du leiter, finner du plagg du hadde glemt at du hadde. De fleste kjøp er impuls - eller kjøpt når du "må" ha noe nytt.


Du skal på jobbintervju og vil gjøre et godt førsteinntrykk

Vis hvem du er før du har åpnet munnen. Det tar bare 25- sekunder for å danne et førsteinntrykk, og fargene du bruker er den mest direkte form for kommunikasjon.

Du føler deg usikker på hva som egentlig kler deg og du aner ikke hvor du skal begynne

Du har klesskapet fullt av ingenting å ha på deg, og du strever med å kombinere de forskjellige klærne til fine antrekk.

Du føler at hårfargen din ikke er helt rett for deg, men er usikker på hva du skal si til frisøren din for å få fikset det, fordi du ikke vet hvilken nyanse du skulle hatt i stedet.


Du ser i speilet at det er på tide å gi deg selv en ny start, men er usikker på hvilken ende du skal begynne i.

Når du ser på klærne i skapet ditt, har du ingen ting som får deg til å gnistre av glede, og du har mange klær men ingen antrekk.

En historie fra virkeligheten:

Når Kari skal finne noe å ha på deg, så er det ofte noe som ikke stemmer.

Hun skal på et arrangement, og har valgt ut en topp hun har kjøpt til anledningen. Den var på salg og Kari kjøpte den i all hast for hun hadde ingen ting som passet fra før og damen i butikken sa at den fargen er veldig populær for tiden, men når hun ser seg i speilet så er det noe som ikke er helt greit. Kari ser trøtt ut, selv om hun har sovet godt.

Kari har dårlig tid, og bestemmer seg for å legge på litt mer sminke for å se om det hjelper. Dårlig idé. Nå ser hun bare ut som en trøtt person som har for mye sminke på seg. 

Kari dukker inn i klesskapet og velger en annen topp i stedet, og nå har hun skikkelig dårlig tid. Nei, den toppen er den som får henne til å se litt gul ut i ansiktet, og blush som ho nettopp la på mer av, er som to orange flekker i kinnene.

Mannen hennes ser på klokka og sier at ho ser fin ut.  

Kari tar på den nye toppen igjen, grabber veska si og styrter ut, fast bestemt på å tenke seg bedre om neste gang hun bruker penger på klær.

noe er feil, selv om toppen er både moteriktig og rett størrelse. Kari føler at du har brukt alt for mye penger på bomkjøp det siste året. Hun er skikkelig lei av denne runddansen, men aner ikke hvor hun skal begynne.

Kjenner du deg igjen i noe av dette?

Du føler deg usikker på hvordan du skal kle deg for å virke profesjonell.

Du lurer på om du burde forandre fargene du går med nå når du er blitt eldre.

Du aner ikke hvor du skal begynne for å få til å kombinere klær til fine antrekk uten å gå i det samme hele tiden.

Det henger alt for mange klær i skapet ditt som ikke blir brukt, og du har dårlig samvittighet for at du har brukt mye penger på klær som egentlig ikke er særlig flatterende.

Du vil så gjerne fornye deg, men samtidig er du litt redd for farger fordi du ikke helt vet hva du kler.


Du har søkt på en ny jobb og du vil oppfattes som profesjonell, kompetent og dyktig, og er engstelig for at din nåværende garderobe ikke framhever dette.

En personlig fargeanalyse gir deg redskapet du trenger

En personlig fargeanalyse gir deg det du trenger for å slutte å kaste bort penger på klær som ikke er riktige for deg.


Du handler klær med en plan og en strategi som gjør at du unngår bomkjøp. Du blir mer sikker på dine valg, og du viser verden en versjon av deg selv som gjør at du blir tatt på alvor og blir sett for den du er.


Du oppnår at folk husker deg, i stedet for kjolen du hadde på deg. 


Du sparer tid i butikken, og du sparer tid når du skal kle deg, fordi alle klærne passer til deg, og til hverandre.

 

En fargeanalyse vil gi deg en bedre og tryggere fornyelse av garderoben, og bedre utnyttelse av eksisterende garderobe

Dette får du inkludert i en personlig fargeanalyse:

En grundig analyse av deg og undertonen i din hud, slik at vi kan avdekke din fargetone.

Du får vite dine beste fargenyanser, hvilken intensitet fargene dine bør ha, hvor lyse/mørke de bør være, og hva ditt ideelle kontrastnivå er.

Du får vite dine beste basisfarger.

Du får også vite dine stjernefarger og hva du skal gjøre for å "sprite opp" antrekkene slik at det ikke blir kjedelig.

Du får vite hva du bør ta hensyn til når du velger sko, vesker og smykker, og hvordan du kan bruke disse enkle prinsippene til å sette sammen antrekk for nettopp din fargetone.

Du får vite hvilke stikkord som kjennetegner din fargetone og hvordan du skal bruke disse retningslinjene i din hverdag.

Inkludert i fargeanalysen som koster kr 4695,- er en fargevifte med dine beste farger, som du kan ha med deg i vesken og bruke når du handler klær og sminke og setter sammen antrekk.

BESTILL TID FOR personlig
fargeanalyse

Hemmeligheten som gjør at du kan bruke alt du har i klesskapet!

kr

4798,-/Oslo

  • Grundig personlig fargeanalyse
  • Skriftlig rapport
  • Din egen fargevifte 

Når du vet din fargetone blir du:

Glad

Du smiler når du åpner klesskapet ditt

Effektiv

Det er fort gjort å sette sammen varierte antrekk

Stilig

Du trenger ikke tenke på motebildet eller følge trender

Smart

Du kan bygge en garderobe med plagg av god kvalitet som varer lenge

"Dette skulle jeg gjort for lenge siden!"

Det er den setningen jeg hører ofte fra mine kunder etter sin fargeanalyse.

Dette skjer i en personlig fargeanalyse

Litt om hvordan vi gjør det:

1

Vi finner din hovedfargetone

Du kommer uten sminke, vi setter deg foran et speil og analyserer oss fram til din hovedfargetone. Er undertonen i huden din varm eller kald? Og hvilken type varm eller kald? Er du en Vinter, Vår, Sommer eller Høst?

2

Vi nyanserer bildet

Når vi vet hvilken årstid du er, er det tid for å nyansere. Da finner vi ut om du er den "ekte" versjonen av fargetonen, eller en av de to nøytrale versjonene av den årstiden. 

3

Vi finner dine beste farger!

Når vi vet din fargetone, setter vi i gang med å finne dine aller beste fargenyanser, som du skal bruke når du er etter klær i butikken, og setter sammen antrekk fra klesskapet ditt. Vi snakker om de beste basisfargene dine, og de beste "wow!" fargene, for eksempel hva som er din beste nyanse av rødt, og hva er ditt beste alternativ til sort, og hva du skal tenke på når du velger hårfarge, vesker, sko, sminke og smykker.


Disse tre første trinnene tar mellom 1,5 og 2 timer

4

Du får fargeviften din

Du får fargeviften til din spesielle fargetone, og vi går gjennom hvordan du skal bruke den i praksis, når du skal kjøpe nye klær og sminke og vurdere de klærne du har i skapet fra før.


I denne delen av fargeanalysen bruker vi ca 1 time på å trene på å bruke viften din, på dine egne klær som du har med deg (du kan ha med deg en hel pose med klær!) og vi snakker om gardreobeplanlegging og annet som du vil ta opp.

EKSTRA

... noen ekstra godbiter

Det er mye å ta inn over seg i en to- til tre timers personlig fargeanalyse. Derfor er jeg opptatt av å gi deg den aller beste oppfølging etterpå.

oppfølging
En times veiledning

I tillegg i din personlig fargeanalyse Har du mulighet til å bestille oppfølging etter ca. 3 mnd, enten personlig eller ved en videosamtale.


Det er din time, og du kan stille de spørsmål du ønsker, og ta opp ting du ønsker repetert angående din fargetone.

innsidetips
E-post med tips

Du vil få mulighet til å melde deg på min e-postliste, med tips om hvordan du kan bruke din fargetone til å få fram det beste i deg.


Du vil få utvalgte shopping tips og informasjon om hvordan du kan sette sammen ulike antrekk, etter din fargetone og årstiden vi er inne i.

garderobeterapi
Spesialpris på en-til-en veiledning

Hvis du har ekstra behov for hjelp og støtte i prosessen med å bygge din basisgarderobe, kan du bestille en eller to timer garderobetrapi med personlig oppmøte eller digitalt.

Om Fargeporten,
Jorunn Hernes

Jorunn er autorisert Personlig Fargeanalyse konsulent, og har gjennomgått trening og sertifisering hos sin lærer og mentor Christine Scaman (12 Blueprints) i Canada. 


Jorunn er også lærer (spesialpedagog) av utdanning, og i tillegg til å avsløre fargetonen din, vil hun også gjerne lære deg hvordan du gjør denne kunnskapen om til praktiske ferdigheter i din hverdag.


Jorunn mener at absolutt alle mennesker har en dyp skjønnhet og muligheter til å bidra med sine unike egenskaper. Og Jorunn vil hjelpe deg å finne ditt unike uttrykk!

Jorunn Hernes Fargeporten PCA Colour and style with Nordic simplicity
Jorunn Hernes Fargeporten PCA Colour and style with Nordic simplicity

En fargeanalyse er en investering for resten av livet

Når du vet din fargetone så vil du bli mer effektiv når du handler klær.

Du vet hvilke farger du burde styre unna, og hvilke farger du skal investere i når du ser de. Med fargeviften i veska kan du raskt bestemme om et plagg er verdt investeringen, slik at du bare tar de beste kandidatene med inn i prøverommet.


Du sparer tid når du skal prøve klær i butikken, og du sparer tid når du er hjemme og skal sette sammen antrekk fra klesskapet, fordi alle plaggene er i harmoni, og du vil finne flere alternativ å kombinere, selv om du ikke har så mange plagg i skapet.


De fleste har masse klær hengende i skapet som ikke blir brukt, dette kan fort komme opp i en verdi av minst 20 000,- Når du vet din fargetone, vil garderoben langsomt bli byttet ut til bare plagg som du elsker, plagg som du vil bruke om igjen og om igjen, og som vil være i harmoni med deg og med hverandre.


Du sparer penger både ved at du ikke kjøper plagg som bare blir hengende, og ved at de tingene du kjøper faktisk blir brukt.


KLAR TIL Å BESTILLE nå? KLIKK HER

100% fornøyd garanti 30 dager

Jeg mener at din personlige fargeanalyse vil være en investering som du vil ha nytte av resten av livet.


Derfor tilbyr jeg 30 dagers garanti. Dersom du ikke er fornøyd med opplevelsen, kan du levere fargeviften tilbake til meg og få pengene igjen, innen 30 dager etter din fargeanalyse.

Ikke vent! Du har så mye å glede deg til.

Les hva tidligere kunder sier om sin fargeanalyse:

Herlig å føle seg hjemme

"Eg elskar at eg er ein Frisk Vår, for eg har alltid elska dei friske fargane.

Eg er så glad for at du driv Fargeporten og sprer den glade bodskapen om fargar!"

Nyttig med fargevifte

"Eg var hos deg til fargeanalyse for nokre år sidan, og eg har hatt stor glede av fargevifta når eg handla klede :-)"

En investering for livet

"Den personlige fargeanalysen jeg hadde for noen år siden var virkelig en investering for livet. Det har gitt meg mer selvtillit til å navigere i en ellers nokså kaotisk mote og skjønnhets verden."

Ting du kanskje lurer på:

Hvorfor må jeg komme uten sminke?

Gjør det noe om jeg er solbrun?

Kan venninnen min være med og se på? 

Hvor er Fargeporten? 

Hvor lang tid tar en personlig fargeanalyse? 

Vil fargetonen min endre seg når jeg blir eldre, så jeg må ta en ny fargeanalyse igjen seinere? 

Er sminke inkludert i fargeanalysen?

Kan jeg ta med klær til å vise fram og vurdere?

Hva koster det?

Hva hvis det er noe mer jeg lurer på?

Ikke vent.

Du er aldri for gammel til å ha nytte av en personlig fargeanalyse.


Men det jeg hører oftest fra mine kunder er: "Jeg skulle ønske jeg hadde gjort dette for lenge siden!"


Så ikke vent. Invester i deg selv. Invester i et redskap som du har nytte av resten av livet, oppdag din fargetone og opplev hvor vakker du egentlig er!

Jorunn signatur
>