Prisliste

Fargeanalyse

En personlig fargeanalyse koster kr 2490,- og er som navnet sier en personlig analyse hvor vi gjennom systematiske draperinger i riktig lys kommer fram til din plassering i vår 12-delte fargepalett. Prisen inkluderer din egen fargevifte (verdi kr 568,-) med 60 av dine beste fargenyanser, og jeg lærer deg hvordan du skal bruke denne viften i dagliglivet. Inkludert i prisen er også en fyldig skriftlig rapport og alle bildene vi tar av deg (og et nærbilde av øyet ditt). Etter tre måneder får du dessuten tilbud om en gratis oppfølgingstime, hvor du kan ta opp spørsmål som har dukket opp, og vi kan se på klær og/eller sminke som du vil ha veiledning om, og hvis du vil se luksusdraperingene en gang til, så gjør vi det. Jeg kommer også til å følge deg opp via e-post i tiden som kommer, slik at du hele tiden vil utvide din kunnskap og få hjelp til å skape din egen, unike variant av din fargetone, og virkelig få hjelp til å bruke kunnskapen.

Du kan betale med kort (jeg har kortterminal som tar bankkort og Visa/Mastercard), eller du kan få tilsendt faktura og betale på forhånd gjennom din nettbank.

Du kan få svar på mange spørsmål om Fargeporten og selve fargeanalyseprosessen HER.

Foredrag og kurs

Jeg kommer gjerne til din forening, lag eller arbeidsplass og holder et foredrag/kurs. Pris på forespørsel. Aktuelle tema kan være:

Kjernegarderobe – lær å sette sammen en funksjonell garderobe som gjør at du får mye bruk ut av få klær, og er kledd til en hver anledning.

Reis med håndbagasje! – lær triksene som gjør at du kan sette sammen en perfekt liten reisegarderobe som tar liten plass.

Sminke for hverdagsmennesker – se frisk og velstelt ut på fem minutter, noen enkle grep som alle kan lære seg

Den velkledde mann – menn har ofte mindre å spille på når det gjelder klesdrakt. Desto viktigere å velge riktig. Et foredrag om menn og fargeanalyse

Hjelp til å handle klær

Hvis du vil leie meg til å ledsage deg på en handlerunde og hjelpe deg å plukke klær som harmonerer med din fargepalett, er det selvsagt mulig. Timepris på denne tjenesten er kr 625,-. Da avtaler vi på forhånd hvor mange timer vi skal bruke sammen, slik at du har full oversikt over totalkostnaden på forhånd. Dette er et tilbud til deg som allerede har hatt fargeanalyse hos meg.

Har du lyst på nyhetsbrev fra Fargeporten? Meld deg på HER