Oppdag din fargetone og bygg en funksjonell kjernegarderobe!

Oppdag din fargetone, og bruk denne kunnskapen til å sette sammen en funksjonell garderobe tilpasset din livsstil og norske forhold.

Fargeanalyse inkludert oppfølgingssamtale om å bygge din personlige kjernegarderobe koster kr. 2490,-. Du trenger ikke ta med kontanter! Jeg har kortterminal. Du kan betale med kredittkort (Visa eller Mastercard), eller vanlig bankkort, og får kvitteringen sendt direkte til din e-post.

Ring 41 27 03 21 og avtal din personlige fargeanalyse

 

Inkludert i fargeanalysen:

Fargevifte:

Inkludert i prisen er en fargevifte med 60 av dine farger, som er ditt fremste verktøy til å velge dine perfekte farger fra nå av.

Bilder:

Vi tar bilder. Jeg oppbevarer dine bilder i en mappe, og jeg skal sende de til deg. Disse bildene vil aldri bli brukt til noe annet enn kommunikasjon mellom deg og meg, de vil aldri bli offentliggjort (uten med din uttrykkelige tillatelse).

Rapport:

Inkludert i prisen er også «ettervern», først med en e-post med en oppsummering av fargeanalysen din og generell informasjon om din fargetone, og også i form av e-poster med tips fra Fargeporten som gjelder akkurat din fargetone.

Oppfølging:

Gratis oppfølgingstime ca 3 mnd etter fargeanalysen din. Det tar tid å fordøye all informasjonen man får under fargeanalysen. Jeg tilbyr derfor denne gratis oppfølgingstimen slik at du skal vite at du skal få all hjelp du trenger til å bruke fargene dine til absolutt beste potensiale. Du kan gjerne ta med deg klær du har kjøpt siden fargeanalysen. Dette er din time, men hovedfokus for meg er at vi kan snakke om hvordan du kan bruke fargetonen din til å bygge en helt utrolig flott og funksjonell kjernegarderobe som er tilpasset din livsstil og dine farger.

… … …

Finn fram kalkulatoren og regn over hvor mye penger du har brukt på klær som ikke blir brukt. Med fargevifte i veska og kunnskap om dine perfekte farger navigerer du lett gjennom klebutikken.
Har du råd til å la være å ta en fargeanalyse og få gode råd om kjernegarderobe?