Gavekort

…den perfekte gave?

Har du lyst til å gi noen en helt spesiell opplevelse? Hvis du har noen i din familie eller vennekrets som fortjener noe helt ekstraordinært, noe som hun eller han vil ha glede av resten av livet, er en personlig fargeanalyse kanskje akkurat det riktige.

Kjenner du noen som har rund dag? Like aktuelt for en 20-åring som en 70-åring (og alt i mellom). En 37-årsdag? 43 og tre kvart år?

Eller kjenner du ei som skal stå brud snart? En personlig fargeanalyse er fantastisk å bruke som en del av et utdrikningslag. Hva med å spleise på et gavekort til bruden? Og så får dere andre se på mens hun blir analysert, det er nesten like kjekt som å bli analysert selv.

Hvis du lurer på hvordan en personlig fargeanalyse foregår og hva det koster, kan du lese mer om det HER. Hvis du har flere spørsmål, kan du ta kontakt med meg på jorunn@fargeporten.no eller tel. 41270321. Og gavekortet får du kjøpt ved å henvende deg til meg.

De fleste som opplever en personlig fargeanalyse sier at det eneste de angrer på er at de ikke fikk gjort dette tidligere i livet!

Sånn ser gavekortet ut:

Gavekort på personlig fargeanalyse
Gavekort på personlig fargeanalyse