Færre valg – flere muligheter

Du har kanskje oppdaget at jeg har tatt en pause som fargeanalysekonsulent. Det betyr ikke at jeg ikke er opptatt av personlig fargeanalyse og hvrdan fargene vi bruker kan være med på å uttrykke eller undertrykke hvem vi egentlig er. Jeg er fremdeles lidenskapelig opptatt av det, og det kan hende jeg tar fram draperingene og tilbyr fargeanalysetjenester igjen, me akurat nå er det andre aktiviteter som er viktigere for meg.

Jeg fortsetter å skrive, men mest i andre sammenhenger. Men jeg har tenkt på å fortsette å utvikle denne bloggen, men akkurat nå er jeg ikke så sikker på hva den vil bli fylt med. Hvis du har tålmodighet med meg, må du gjerne følge med her, og vandre sammen med meg.

Jeg er i en prosess. Forenkle, arbeide meg inn til kjernen av hva som er viktig for meg. Jeg begynte med klærne, og på en forunderlig måte har det fått ringvirkninger i resten av livet mitt også. Jeg har oppdaget gleden ved å omgi meg med færre ting, fylle ukene med færre aktiviteter, ha tid til å kjenne etter hvordan jeg egentlig har det.

Det begynte med klærne. Det interessante med å forenkle utvalget klær som henger tilgjengelig i klesskapet er:

  • Jeg bruker hvert enkelt plagg mer
  • Jeg bruker klærne i flere kombinasjoner
  • Jeg kjøper klær som er mer tidløse og varer lengre
  • Jeg får frigjort tankekraft til andre ting enn «hva skal jeg ha på meg?»

Hvis du ønsker å fordype deg i denne filosofien kan du lese hva Courtney Carver skriver i bloggen Be More With Less

Et godt redskap til å forenkle garderoben er Project 333

Håper å høre fra deg dersom du har lyst til å ta kontakt med meg.

Vennlig hilsen Jorunn