Isfarger og pastellfarger

icy or pastel?(for English version, click HERE)

Isfarger og pastellfarger er vanskelig å skille mellom, og dette er noe jeg har full forståelse for at mine kunder spør meg om igjen og igjen. Det enkle svaret er at isfarger er hvitt med bare litt pigment tilsatt, og pastellfarger har litt grått i seg. Men hvordan SER man slikt? Og det blir enda vanskeligere fordi det er faktisk veldig vanskelig å finne ekte isfarger, langt de fleste lyse fargene er pastellfarger. Igjen viser det seg at det er kun ved å sammenligne farger at vi kan se de skikkelig.

Så jeg har samlet noe eksempler på isfarger og pastellfarger i en katalog. Du kan være enig eller uenig i min kategorisering av disse fargene, men dette er slik jeg så de i dag. Spør meg igjen i morgen, og du får kanskje et annet svar.

Her er link til katalogen: ICY VS. PASTEL